Bucuria din borcan

Bucuria din borcan

“Cred că era prin 2007. Eram pe la ai mei şi stăteam de vorbă cu sora mea mai mare, Mihaela şi cu mama. Vorbeam diverse, ca fetele. Ajungem la capitolul mâncare şi o aud pe Mihaela că îi zice mamei de pasta de tomate Râureni, că a folosit-o în mâncare şi că este foarte bună.

Hmm, era prima oară când auzeam de Râureni.

O întreb detalii şi ea, cu un zâmbet pe faţă începe să-mi povestească despre dulceaţa de căpşuni, tot de la Râureni, care, citez: “este una dintre cele mai bune dulceţuri de căpşuni pe care le-am mâncat! Şi acum cu întrebarea ta, mi-ai făcut poftă.” Şi râdem amândouă. Mama deja plecase să-şi pregătească lista de cumpărături şi să treacă acolo şi pasta de tomate despre care tocmai aflase.

Ajung în oraş, cu gândul la dulceaţa de căpşuni Râureni. Intru în primul magazin care îmi iese în cale, însă nu o găsesc. Îmi dau seama că trebuie să aflu şi unde găsesc produsul. O sun pe sora mea, mă lămureşte şi pornesc hotărâtă spre supermarket.

Ajunsă acolo, mă duc direct la raftul cu dulceaţă. Ieeei! Am găsit-o!

Bucuria s-a dublat când am văzut şi dulceaţă de afine şi de vişine de la Râureni. Curioasă, le-am pus pe toate în coşul de cumpărături, cu gândul să le testez. Ceea ce am şi făcut de îndată ce am ajuns acasă.

Ca şi sora mea, am fost atât de încântată de produse, încât am rămas până în prezent un consumator fidel în special al dulceţurilor, gemurilor dietetice, magiunului cu nucă (sunt fană!) şi sucului de mere Râureni. Ca şi acum 10 ani, şi acum îmi aduc bucurie de fiecare dată.”

Este povestea Danielei, o fană şi o prietenă a Râureni  - aşa cum s-a autodescris - de 10 ani. Ne-a declarat că a împărtăşit cu noi experienţa ei cu Râureni, întrucât îl consideră un prieten bun, care i-a fost alături atâta timp şi a simţit nevoia să transmită mai departe povestea. A trimis şi fotografia de mai sus, cu o parte din proviziile Râureni, din cămară.

Îi mulţumim pentru această istorisire minunată.

Ne-am bucura să auzim şi povestea ta, respectiv prima experienţă cu produsele Râureni: când a fost, ce ai simţit, cum ai aflat de Râureni şi orice alt detaliu simţi să împărtăşeşti cu noi despre această întâmplare. Îţi mulţumim şi te mai aşteptăm pe blog!

Cu drag,

Râureni

Postat in Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG