Top 3 reţete cu magiun de prune, de pe blog Râureni

Top 3 reţete cu magiun de prune, de pe blog Râureni

La început de săptămână am pregătit pentru tine un top 3 reţete cu magiun de prune, de pe blog Râureni. Sunt deserturi delicioase, crocante sau fragede, pe care le poţi pregăti cu magiun de prune sau magiun de prune cu nucă.

1. Plăcintă crocantă, cu magiun de prune.

Un desert special, potrivit pentru zile festive sau când urmează să primeşti musafiri. Cele două straturi, cel crocant cu nuci şi cel moale cu magiun, îi dau un aspect deosebit şi fac această plăcintă irezistibilă, atât ca aspect cât şi ca gust.

Pentru ingredientele necesare şi modul de preparare, accesează pagina reţetei.

2. Cornuri delicioase, cu magiun de prune. 

Îţi aminteşti mirosul de cornuri calde, pregătite de mama sau de bunica? Recreează atmosfera copilăriei acasă, cu aceste cornuri fragede cu magiun cu nucă Râureni. Serveşte-le cu drag în familie!

Ingredientele şi modul de preparare le găseşti aici.

3. Biscuiţi cu ciocolată şi magiun de prune.

Când ai poftă de ceva bun, uşor crocant, care se topeşte în gură şi îţi înveseleşte ziua, atunci încearcă aceşti biscuiţi. Se prepară simplu şi repede, iar rezultatul este un desert potrivit pentru o zi de vară, alături de un pahar răcoritor cu siropul preferat de la Râureni.

Reţeta aici: www.raureni.ro/blog/reteta-de-biscuitei-cu-ciocolata-si-magiun-de-prune-de-la-raureni  

Alege reţeta preferată şi pregăteşte ceva bun pentru familie şi prieteni. Şi spune-ne şi nouă cum ţi-a ieşit şi părerile celor dragi!

Iar dacă vrei să încerci şi alte reţete cu magiun sau alte produse Râureni, abonează-te la blog!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG