Budincă de vanilie cu piure de castane, frișcă și scorțișoară

Budincă de vanilie cu piure de castane, frișcă și scorțișoară

Ingrediente:

300g budincă de vanilie

500g piure de castane Râureni

500ml lapte

50g zahăr pudră

100g migdale

500ml smântână

un plic zahăr vanilinat

un praf de sare

Pentru servit:

100g frișcă din smântână

Scorțișoară

 

Mod de pregătire:

Pentru început, lasă pe foc piureul de castane cu laptele, migdalele mărunțite, sarea, zahărul pudră și cel vanilinat. Când întregul amestec s-a omogenizat, ia-l de pe foc și adaugă smântâna.

După ce s-a răcit, așază budinca într-o formă și lasă recipientul timp de 3 ore la frigider.

După ce acesta este gata, adaugă într-un pahar înalt 4-5 linguri de budincă de vanilie, 3-4 linguri de budincă de piure de castane, frișcă și scorțișoară.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG