Burger Pulled Pork

Burger Pulled Pork

 

Ingrediente:

1 kg pulpă de porc, tăiată în bucăți mari 

2 linguri condimente pentru grătar

2 linguri ulei

330ml bere

1 borcan dulceață de ardei iute

175g sos barbecue

Serviți cu: chifle pentru burgeri


 

Instrucțiuni:

Preincalziti cuptorul la 170°C.

 

Puneți 2 linguri de condimente pentru grătar peste bucățile de porc și amestecați bine.

 

Încingeți uleiul într-o tigaie de fontă pentru cuptor. Puneți bucățile de porc și prăjiți-le până devin aurii pe toate părțile, aproximativ 10-12 minute.

 

Turnați berea peste carne și acoperiți tigaia cu un capac. 

 

Dați la cuptorul încins pentru aproximativ 2 ore, sau până când carnea devine foarte fragedă.

 

Odată ce carnea este gata, scoateți-o din cuptor și cu ajutorul a 2 furculițe, desfăceți-o în fâșii mici.

 

Adăugați sosul barbecue și dulceață de ardei iute și amestecați bine de tot.

 

Serviți carnea caldă în chifle de burgeri.

 

Poftă bună! 

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG