Cartofi umpluți cu ciuperci și extra cașcaval

Cartofi umpluți cu ciuperci și extra cașcaval

Ingrediente:

150g de cașcaval

 100g de ciuperci

 patru linguri de unt

 o legătură de pătrunjel

 sare, rozmarin, oregano

o vânătă

3 roșii

o ceapă

Mod de preparare:

Spală cartofii, învelește-i în folie de aluminiu și lasă-i la copt, în cuptorul încins în prealabil. Între timp, curață ceapa și taie-o solzisori. Vânăta, ardeii și roșiile taie-le cuburi. În unt topit și puțină apă, lasă la înăbușit legumele tăiate. Taie ciupercile. Dă prin răzătoare cășcavalul. Toacă mărunt pătrunjelul și adaugă-l peste legume, împreună cu puțină sare, rozmarin și oregano. Curăță cartofii de coajă, taie-i pe jumătate și scoate miezul. Umple cartofii cu amestecul de legume, cășcaval ras și ciuperci Tapetează cu unt un vas și așază în el cartofii umpluți cu legume. Lasă-i la copt maximum un sfert de oră.

Poftă bună îți dorim!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG