Ingrediente:
150g de cașcaval
100g de ciuperci
patru linguri de unt
o legătură de pătrunjel
sare, rozmarin, oregano
o vânătă
3 roșii
o ceapă
Mod de preparare:
Spală cartofii, învelește-i în folie de aluminiu și lasă-i la copt, în cuptorul încins în prealabil. Între timp, curață ceapa și taie-o solzisori. Vânăta, ardeii și roșiile taie-le cuburi. În unt topit și puțină apă, lasă la înăbușit legumele tăiate. Taie ciupercile. Dă prin răzătoare cășcavalul. Toacă mărunt pătrunjelul și adaugă-l peste legume, împreună cu puțină sare, rozmarin și oregano. Curăță cartofii de coajă, taie-i pe jumătate și scoate miezul. Umple cartofii cu amestecul de legume, cășcaval ras și ciuperci Tapetează cu unt un vas și așază în el cartofii umpluți cu legume. Lasă-i la copt maximum un sfert de oră.
Poftă bună îți dorim!
Postat in Rețete cu suflet Toate articolele