Cartofi umpluți cu legume

Cartofi umpluți cu legume

4 cartofi

2 morcovi

Un borcan cu ciuperci tăiate Râureni

1 dovlecel mic

2-3 catei de usturoi

2 ardei rosii (kapia)

sare, piper

cimbru uscat

pătrunjel

2 linguri de ulei de măsline

 

Mod de preparare:


Pentru început, fierbe cartofii pe jumătate pentru a nu se sfărâma când îi scobești.

După ce aceștia s-au făcut, lasă-I la răcit, apoi taie-i pe jumătate și scoate miezul.

 

Miezul cartofilor așază-l într-un castron și zdrobește-l cu furculița, apoi așază cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

În paralel, călește vânăta tăiată cubulețe împreună cu morcovii tăiați mărunt și ciupercile. După ce acestea s-au călit, umple fiecare cartof și lasă preparatul la cuptor 10 minute.

Presară sare, piper, cimbru și pătrunjel și servește-I calzi.

Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG