Cheesecake cu căpșuni la borcan

Cheesecake cu căpșuni la borcan

6 porții

 

Ingrediente:

225g biscuiți digestivi, mărunțiți

1/2 borcan dulceață de căpșuni

200g smântână pentru frișcă

50g zahăr pudră

1 cutie (200g) cremă de brânză

1 păstaie de vanilie

1/2 plic de gelatină pudră (5g), dizolvat în 2-3 linguri de apă fierbinte

1 borcan dulceață de căpșuni

căpșuni proaspete, pentru a decora

 

Instrucțiuni:

1. Mixează smântână împreună cu zahărul până ce această devine o frișcă densă.

2. Într-un alt bol, mixează crema de brânză, împreună cu semințele de vanilie din păstaie.

3. Toarnă frișcă deasupra, și cu ajutorul unei spatule, amestecă până când vei obține o

compoziție omogenă.

4. Împarte biscuiții mărunțiți în 6 borcane, apasă ușor cu o lingură pentru a forma

baza de cheesecake.

5. Toarnă apoi umplutura și ține la frigider pentru cel puțin 5-6 ore.

6. După ce s-a întărit umplutură, adăugă 1-2 linguri de dulceață de căpșuni, și

decorează cu căpșuni proaspete.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG