Desert delicios de post și gem de vișine

Desert delicios de post și gem de vișine

Ingrediente:

2 căni făină

1 cană zahăr

1/2 cană ulei

1 lingură zahăr vanilat

1 cană apă

3 linguri nucă de cocos

1 borcan gem de vişine Râureni

 

Mod de preparare:

Pune într-un vas zahărul, uleiul, apa, făina și zahărul vanilat. Amestecă cu un tel până vei obține o compoziție omogenă. Împărte compoziția în două și pune aluatul în 2 tăvi unse cu ulei și tapetate cu

Lasă tăvile în cuptor timp de 45 de minute la foc mediu. După ce timpul s-a scurs, scoate tăvile din cuptor. Peste 10 min, scoate aluatul din tavă și lasă-l să se răcorească bine. Acum este momentul să asamblăm prăjitura. Pune pe un platou unul dintre blaturi, peste el un strat de gem de vișine, pune apoi celălalt blat și încă un strat subțire de gem de vișine. Presară nucă de cocos și savurează fiecare bucățică!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG