Desert rapid cu gem de caise Râureni

Desert rapid cu gem de caise Râureni

Ingrediente:

100g pișcoturi

250g cremă de mascarpone

gem de caise Râureni

250ml frișcă lichidă

250ml lapte

 

Pentru decor:

ciocolată

frunze de mentă

caise din compotul Râureni

 

Pentru început, mixează mascarponele cu frișca lichidă pentru un minut. Ambele trebuie să fie reci de la frigider, la fel și bolul în care se mixează.

Pune la încălzit laptele și înmoaie pișcoturile.

Într-un bol special, pune o lingură de mascarpone cu frișcă, o linguriță de gem de caise, 2 pișcoturi, cremă și gem de caise. Poți decora desertul cu caise din compotul Râureni, ciocolată și frunze de mentă. Pregătește același desert și în alte recipiente speciale. 

Poftă bună îți dorim!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG