Înghețată cu sirop, șampanie și fructe de pădure

Înghețată cu sirop, șampanie și fructe de pădure

Înghețată pentru copii și adulți cu șampanie sau apă minerală

 

Ingrediente pentru 6 porții:

350ml șampanie sau prosecco (pentru copii poți folosi apă minerală sau șampanie fără alcool)

50ml sirop de fructe de pădure

150g fructe proaspete (noi am folosit fructe de pădure și măr feliat)

forme de înghetata, bețe pentru înghețată

Instrucțiuni:

Amestecă șampania/prosecco/apa minerală cu siropul de fructe de pădure și apoi pune-le deoparte.

Așază fructele în formele pentru înghețată. Daca acestea sunt prea mari, taie-le în bucățele potrivite.

Toarnă mixul de sirop, umple fiecare formă, apoi pune câte un bețișor pentru înghețată în mijloc.

Pune la congelator pentru 4-5 ore sau peste noapte.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG