Ingredientul secret al dulceţii Râureni?

Ingredientul secret al dulceţii Râureni?

Te invităm să descoperi motivul principal pentru care dulceaţa Râureni este atât de gustoasă şi aromată.  

Îţi spuneam nu demult că dulceaţa Râureni are mai multe ingrediente secrete: ploile de vară care ne hrănesc livezile, vântul care adie printre pomi şi razele de soare care ne rumenesc fructele.  Alături de cele mai bune fructe, culese cu grijă, bob cu bob, preparate cu cea mai mare pricepere, pentru tine.

Mai este un ingredient secret, care te face să îndrăgeşti dulceaţa Râureni, de la prima gustare, şi acesta este iubirea.

Iubim natura, pentru toate minunile ei şi pentru tot ceea ce ne învaţă: să facem lucrurile cu drag, să fim mai buni, să dăruim, să fim recunoscători, să ne bucuram de fiecare zi.

Iubim darurile pe care ni le oferă natura şi care ne ajută să îţi oferim la rândul nostru, un răsfaţ şi o bucurie, atunci când mănânci dulceaţa Râureni.

Iubim ceea ce facem, iubim Râureni. Preparăm dulceaţa cu iubire şi punem darurile naturii cu grijă şi pricepere, în fiecare borcan. Fiecare borcănel de dulceaţă este plin de fruct. Alegem doar fructele zemoase şi gustoase, bine coapte. Conservăm fructele în cel mai scurt timp, după reţete păstrate din ’68 până astăzi.

Iubim faptul că putem contribui la bucuria ta şi a celor dragi ţie, prin ceea ce facem. Şi îţi mulţumim că eşti alături de noi.

Postat in Sănătate din livadă Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG