Mic dejun cu ovăz, fructe proaspete și dulceață de zmeură

Mic dejun cu ovăz, fructe proaspete și dulceață de zmeură

Mic dejun cu ovăz, fructe proaspete și dulceață de zmeură Râureni

 

Ingrediente:

1 pară, bine coaptă

200g zmeură

o ceașcă mică de fulgi de ovăz

1 vârf de linguriță de scortișoară

2 biscuiți cu ovăz

30g cocos

 

Cum se prepară:

Fiebe o ceașcă și jumătate de apă, toarnă apa fierbinte peste fulgii de ovăz. Acoperă și lasă la înmuiat 15 minute. Adaugă para rasă pe răzătoarea fină și scorțișoara. Amestecul rezultat va fi ca o pastă, nefiind necesară folosirea blender-ului. Fierbe o ceașcă și jumătate de apă. Toarnă apa fierbinte peste fulgii de ovăz. Acoperă și se lasă la înmuiat 15 minute.

Pune într-un bol fulgii de ovăz, zmeura, biscuiții și fulgi de cocos și dulceața de zmeură Râureni.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG