Mic dejun englezesc cu fasole, ciuperci în saramură și murături

Mic dejun englezesc cu fasole, ciuperci în saramură și murături

 

Ingrediente pentru 3-4 porții:

 

1 borcan mâncare de fasole

1 borcan ciuperci tăiate în saramură

1/2 borcan castraveți picanți în oțet

150g cârnați cabanos, sau după preferințe

3-4 ouă

1 roșie mare, tăiată pe jumătate

câteva felii de pâine prăjită

Instrucțiuni:

1. Încinge o tigaie pe focul mediu al aragazului, apoi adăugă cârnații și prăjește-i

până când aceștia devin aurii. Apoi scoate-i și așază-i deoparte pe o farfurie.

2. În aceeași tigaie, folosind grăsimea rămasă de la cârnați, prăjește ouăle ochiuri,

pentru 3-4 minute, apoi pune-i deoparte lângă cârnați.

3. Încă o dată, încinge tigaia și pune jumătățile de roșii cu partea tăiată în jos.

Prăjește-le fără să le miști, pentru 3-4 minute, până când acestea capătă o crustă

delicioasă.

4. Poți încălzi și mâncarea de fasole în același timp dacă dorești.

5. Așază micul dejun englezesc pe un platou sau în tigaie, și servește-l împreună cu

cei dragi.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG