Mini tarte fără coacere cu biscuiți digestivi și dulceață și fructe de pădure

Mini tarte fără coacere cu biscuiți digestivi și dulceață și fructe de pădure

Ingrediente:

210g biscuiți digestivi

80g unt, topit

1/2 borcan dulceață de fructe de pădure

1 cutie 200g cremă de brânză

200g smântână pentru frișcă

50g zahăr vanilat

1/2 plic de gelatină pudră (5g), dizolvat în 2-3 linguri de apă fierbinte

fructe de pădure proaspete, pentru a decora

 

Mod de preparare:

1. Adaugă biscuiții într-un robot de bucătărie și pulsează până când aceștia sunt mărunțiți complet.

 2. Toarnă untul topit deasupra și continuă să mixezi până când aceștia sunt bine umeziți.

3. Împarte amestecul în 6 forme de tartă mici și nivelează-l, iar cu ajutorul degetelor apasă ușor pentru a forma baza, un strat uniform și bine închegat. Pune la frigider

până când este gata și umplutura.

4. Pune dulceața împreună cu crema de brânză în robotul de bucătărie și mixează timp de 30-40 de secunde.

5. Într-un bol mare, pune smântâna pentru frișcă împreună cu zahărul vanilat, și mixează până când vei obține o frișcă densă. Adaugă mixul de brânză și gelatină, și amestecă cu o spatulă până când vei obține o compoziție omogenă.

6. Toarnă această umplutură peste baza de biscuiți într-un strat uniform. Ține la frigider pentru 5-6 ore sau peste noapte.

7. După ce s-a închegat umplutura, decorează cu fructe proaspete.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG