Nachos cu de toate

Nachos cu de toate

Nachos Cu De Toate

 

Ingrediente pentru 4 porții

 

 

1 pungă de chipsuri tortilla (150g)

100g brânză cheddar, răzuită

ciuperci tăiate în saramură (scurse de lichid), după gust

castraveți în oțet, scurși bine de lichid și feliați

1 jalapeno, feliat

aproximativ 10 roșii cherry, tăiate în 4

o legătură mică de coriandru, tocat

200g smântână

 

Pentru carnea de vită mexicană:

 

400g carne tocată de vită

250g fasole neagră la conservă, scursă de lichid

1 linguriță paprika afumată

1/2 linguriță chimion măcinat

1/2 linguriță piper cayenne

sare și piper, după gust

1 lingură ulei de măsline


 

Instrucțiuni:

 

Preîncălziți cuptorul pe funcția de încălzire superioară la 200°C.

 

Încingeți uleiul într-o tigaie mare pe focul mediu al aragazului.

 

Prăjiți carnea tocată, mărunțind-o cu ajutorul unei linguri de lemn.

 

Adăugați mirodeniile, fasolea, sare și piper după gust, și continuați să gătiți până când carnea devine aurie pe alocuri.

 

Răspândiți chipsurile tortilla pe o tavă mare pentru cuptor.

 

Presărați cu amestecul de carne de vită și fasole, brânză rasă, ciuperci, felii de castraveți, jalapeno, și roșii cherry. 

 

Puneți tava la cuptor pentru aproximativ 10-12 minute, sau până când brânza este topită complet.

 

Între timp, amestecați smântână cu puțină sare și piper.

 

De îndată ce nachos-urile sunt gata, stropiți cu smântână și garnisiți cu coriandru proaspăt.

 

Serviți imediat. Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG