Pandișpan cu dulceață de afine Râureni

Pandișpan cu dulceață de afine Râureni

INGREDIENTE

150g unt unsărat

3 linguri de miere

3 ouă mari

180g făină

1/2 pliculeț praf de copt

dulceață de afine Râureni

 

CUM SE PREPARĂ

Topește untul la foc mic într-o crăticioară și adaugă mierea. Lasă compoziția să se răcească puțin. Înr-un vas mare pune făina. Adaugă treptat compoziția de unt topit cu miere și amestecă bine, până ce se omogenizeză. Adaugă ouăle și amestecă din nou.

Preîncălzește cuptorul la 180°C. Pune compoziția într-o formă specială sau într-o tavă și las-o la cuptor 20 minute sau până când dacă înfigi scobitoarea în mijlocul pandișpanului, aceasta iese curată.  Lasă pandișpanul în formă sau tavă timp de 10 minute și apoi răstoarnă-l pe un platou și las-l să se răcească. După ce s-a răcit, pune deasupra dulceață de afine Râureni.

Servește-l cu lapte rece de dimineață.

Poftă bună!

Încearcă şi tu reţeta şi împărtăşeşte cu noi impresiile tale. Iar dacă vrei să încerci şi alte rețete cu produse Râureni, abonează-te la blog!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG