Pandișpan cu dulceață de portocale Râureni

Pandișpan cu dulceață de portocale Râureni

Ingrediente:

4 ouă

225 g zahăr tos

225 g făină

2 lingurițe praf de copt

225 g margarină sau unt

Dulceață de portocale Râureni

Cremă de brânză

 

Mod de preparare:

Pentru început, amestecă ouăle cu făina, praful de copt, untul și zahărul tos. Mixează până ce vei obține o compoziție omogenă.

 Încinge cuptorul la 180C, timp de 25 de minute. Ia formele de prăjitură și acoperă baza formelor cu hârtie de copt. Toarnă aluatul în formele de prajitură. Introdu tava cu formele în cuptor, iar când sunt gata, scoate blaturile de pandișpan si lasă-le 10 minute să se răcească. Îndepărtează hârtia de copt.

Cand blaturile s-au racit, adaugă dulceață de portocale Râureni, crema de brânză, apoi așază un alt blat de pandișpan și peste el pune cremă de brânză. Ornează desertul cu fructe, bomboane sau ce preferi tu.  

Îți dorim poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG