Pere coapte cu dulceață de cireșe amare

Pere coapte cu dulceață de cireșe amare

Ingrediente:

4 pere

6 linguri nucă tăiată în bucăți

2 linguri stafide

3 linguri dulceață de cireșe amare

sucul de la ¼ de lămâie

scorțișoară

Mod de pregătire:

Spală bine perele, curăță-le și taie-le în jumătăți.

Curăță cotorul din fiecare jumătate de pară.

Amestecă nuca cu dulceața, sucul de lămâie și cu stafidele.

Presarăm și puțină scorțișoară peste amestecul obținut.

Încinge cuptorul.

Umple fiecare jumătate de pară cu amestecul de nucă și așaz-o într-o tavă de cuptor.

Lasă-le câteva minute până ce perele se rumenesc și devin moi.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG