Placintă cu brânză și dulceață de portocale

Placintă cu brânză și dulceață de portocale

 

Ingrediente:

6 foi de placintă

500g brânză de vaci

150g zahăr

2 ouă

1-2 linguri smântână

1 lingură coajă rasă de portocală

Dulceață de portocale Râureni

În plus:

Ulei pentru uns foile de placintă

 

Mod de preparare:

Într-un castron mixează cu blenderul vertical brânza cu ouăle, zahărul, smântâna și coaja de portocală.

Taie foile de placintă în două. Vei obține 12 foi de placintă mici, pe care le vei unge cu ulei pe fiecare în parte.

Așază în tavă 4 foi de placintă, jumătate din cantitatea de brânză, alte 4 foi de placintă, restul de brânză și acoperă cu restul de foi.

Pune tava în cuptorul preîncălzit până placinta se rumenește ușor.

Scoate tava din cuptor, taie placinta în pătrate potrivite ca marime, toarnă dulceața de portocale și dă tava din nou la cuptor timp de 10 minute.

Poftă bună îți dorim!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG