Prăjitură cu dulceață de cireșe Râureni și cremă de vanilie

Prăjitură cu dulceață de cireșe Râureni și cremă de vanilie

 

Ingrediente:

Pentru blat:

4 ouă

1 praf sare

130 g zahăr

130 g făină

1 plic praf de copt

Dulceață de cireșe Râureni

 

Ingrediente pentru cremă:

 400 g mascarpone

100 g zahăr pudră

150 g fulgi de cocos

2 esențe de vanilie

 

Pentru început, pregătește blatul separând ouăle. Bate albușurile spumă cu un praf de sare și adaugă și un praf de zahăr după ce a început să se facă spuma. Adaugă și gălbenușurile și apoi adaugă făina amestecată cu un praf de copt. Amestecă ușor cu o lingură de lemn, de jos în sus și așază întreaga compoziție într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Nivelează cu o paletă și lasă 20 de minute la cuptor. 

Pentru cremă, mixează mascarpone cu zahăr și adaugă cocos.

După ce blatul s-a răcit, taie-l în trei foi, iar peste prima foaie adaugă dulceața de cireșe Râureni. Pune al doilea blat, crema de nucă de cocos și al treilea blat. Decorează cu crema de vanilie păstrată, presară cocos și lasă-l o zi la răcit.

Noi îți dorim o zi minunată, dulce ca o prăjitură și plină de momente frumoase!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG