Prăjitură răcoroasă cu dulceață de căpșuni

Prăjitură răcoroasă cu dulceață de căpșuni

Ingrediente:

4 ouă
4 linguri zahăr
4 linguri făină
1 praf de sare
150g dulceață de căpşuni
35g gelatină roşie pentru prăjituri
350ml apă

200g căpșuni proaspete

Cum se pregătește:

Pentru început, bate albușurile spumă cu un praf de sare şi cu zahăr. Adaugă gălbenuşurile unul câte unul şi încorporază uşor făina. Toarnă compoziţia într-o formă de tartă unsă şi tapetată şi coace la foc potrivit 20-30 de minute. Răstoarnă tarta pe un platou şi las-o să se răcorească. Unge prăjitura cu dulceața de căpşuni şi presară fructele spălate, curăţate şi scurse bine. Pune gelatina la înmuiat 20 de minute în apa rece. Lasă să se răcorească puţin şi toarn-o peste fructe. Peste fructele cu gelatină, adaugă și câteva căpșuni și frunze de mentă pentru decor. Lasă prăjitura la frigider 2-3 ore. 

Poftă bună și o zi minunată îți dorim!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG