Profiterol cu gem de piersici

Profiterol cu gem de piersici

 

INGREDIENTE:

200 ml apă

100 ml ulei

1 praf sare

 4 ouă mari

160g făiniă

Gem Râureni

MOD DE PREPARARE:

Pentru început, lasă la foc potrivit într-un vas apa împreună cu uleiul și sarea. Când apa dă în clocot, adaugă făina cernută și amestecă bine până vei obține o compoziție ca de cremă. Lasă la răcit la temperature camerei. După ce compoziția s-a răcit, adaugă ouăle și amestecă. După aceea, adaugă întreaga compoziție într-un poș și realizează fiecare gogoașă în parte. Lasă gogoșile în cuptor timp de 20 de minute la 180C.

 

După ce s-au copt, scoate-le din cuptor și adaugă gem Râureni.

Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG