Ruladă cu gem de căpșuni Râureni

Ruladă cu gem de căpșuni Râureni

 

 

Râureni îți propune o rețetă delicioasă de ruladă cu gem de căpșuni. Este extrem de ușor de făcut.

 

Ingrediente

100 g făină

100 g zahăr

3-4 ouă

un praf sare

esență vanilie

gem de căpșuni Râureni

 

Ingrediente pentru ornat

un pachețel de zahăr pudră

apă

 

Cum se prepară

Pentru început, bate ouăle și amestecă-le cu esența de vanilie și cu zahărul timp de 13 minute. Încorporează făina cu o spatulă și amestecă ușor de jos în sus.

După ce ai încorporat făina, pune aluatul într-o tavă de prăjitură pe care pui o foaie de copt. Nivelează-l cu ajutorul unui cuțit și apoi pune tava la cuptor pentru 13 minute la 200 de grade.

În timp ce se coace blatul, ia o altă foaie de copt pe care să presari zahăr pudră.  Răstoarnă blatul de rulada pe o foaie de copt, îndepărtează foaia de copt de pe spatele prăjiturii și taie marginile.

Întinde 7-8 linguri de gem de căpșuni Râureni pe blatul de ruladă și ruleaz-o delicat, folosind o foaie de copt. În timp ce rulezi, elimină foaia de copt pentru a-ți fi mai ușor.

După ce ai strâns rulada, ține-o două minute ușor presată, ca să își păstreze forma. Pentru a obține o glazură, combină zahărul cu puțină apă și amestecă.

Pune tortul la frigider și servește-l rece.

Încearcă şi tu reţeta şi împărtăşeşte cu noi impresiile tale. Iar dacă vrei să încerci şi alte rețete cu produse Râureni, urmărește-ne pe blog!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG