Ruladă de post cu gem de piersici Dieta

Ruladă de post cu gem de piersici Dieta

Ingrediente:

½ pachet margarină

1 pahar de apă minerală

2 linguri oțet

3 pahare făină

6 linguri miere

1 borcan de gem de piersici Dieta Râureni

 

Ingrediente pentru glazură:

6 linguri miere

1/2 lingură esență vanilie

2-3 linguri apă

Nuci pisate

Mod de preparare:

Pentru început, pregătește aluatul amestecând făină, oțet cu apă, mierea și margarină. După ce a căpătat consistența de aluat, lasă-l în frigider 10 minute.

Pentru a pregăti rulada, întinde aluatul în două foi, unge-le cu gem de piersici și apoi rulează.

Lasă-le la cuptor 45 minute.Între timp, pregătește glazura. Amestecă mierea cu zeamă de lămâie și apă până vei obține o compoziție cremoasă și densă.

După ce rulada este gata, adaugă și glazura pe deasupra și nucile pisate.

Poftă bună îți dorim!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG