Ruladă de post cu gem de piersici Râureni

Ruladă de post cu gem de piersici Râureni

Ingrediente:

½ pachet margarină

1 pahar de apă minerală

2 linguri oțet

3 pahare făină

6 linguri zahăr

1 pliculeț zahăr pudră

1 borcan de gem de piersici Râureni

 

Ingrediente pentru glazură:

140 g zahăr pudră

1/2 lingură esență vanilie

2-3 linguri apă

Mod de preparare:

Pentru început, pregătește aluatul amestecând făină, oțet cu apă, zahăr și margarină. După ce a căpătat consistența de aluat, lasă-l în frigider 10 minute.

Pentru a pregăti rulada, întinde aluatul în două foi, unge-le cu gem de piersici și apoi rulează.

Lasă-le la cuptor 45 minute.Între timp, pregătește glazura. Amestecă zahărul cu zeamă de lămâie și apă până vei obține o compoziție cremoasă și densă.

După ce rulada este gata, adaugă și glazura de zahăr pe deasupra.

Poftă bună îți dorim!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG