Salată beouf vegană cu ciuperci și gogoșari în oțet

Salată beouf vegană cu ciuperci și gogoșari în oțet

 

 

Salată beouf vegană cu ciuperci și gogoșari în oțet

 

Ingrediente:

 

1 borcan gogoșari murați, scurși de lichid și tocați mărunt

1 borcan ciuperci tăiate, scurse de lichid și tocate mărunt

400 grame mazăre la borcan, scursă de lichid 

250g fasole neagră la borcan, scursă de lichid și clătită

5 cartofi medii, spălați bine

3 morcovi mari, decojiti

2 păstârnaci mari, decojiti

1/4 țelină, decojită

1 borcan (400g) maioneză vegană

sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

Puneți cartofii la fiert într-o oală mare, împreună cu morcovii, păstârnacii și țelina. Fierbeți pentru aproximativ 15-25 de minute, sau până când legumele se înmoaie puțin (trebuie să aibă totuși puțină textura). Odată ce acestea sunt gata, se scurg de apă și se lasă la răcit.

Curățați cartofii de coajă și tocatii mărunt.

Tocați și celelalte legume fierte. Puneți-le într-un bol mare și adăugați gogosarii, ciupercile, mazărea și fasolea.

Adăugați maioneză și amestecați bine. Asezonați cu sare și piper după gust.

Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG