Tartă cu compot de struguri Râureni

Tartă cu compot de struguri Râureni

Tartă cu compot de struguri

Ingrediente:

250 g făină

100 g zahăr pudră

3 ouă

250 g unt

150 g zahăr tos

200 g nuci măcinate

Compot de struguri

 

Preparare:

Pentru aluat, amestecă făina, 100 g de unt, zahărul pudră, ouăle şi un praf de sare. Frământă bine aluatul și apoi împarte-l în 2 bucăți. Întinde ambele bucăți de aluat cu telul și așază prima foaie de aluat într-o formă rotundă sau cu marginea ondulată. Între timp, pregăteşte umplutura. Freacă untul cu zahărul şi gălbenuşurile până se obţine o compoziţie spumoasă. Adaugă nucile măcinate și albuşurile bătute spumă și strugurii din compotul Râureni. Amestecă întreaga compoziție și pune-o peste aluatul din tavă. Peste umplutură, pune cea de-a doua foaie de aluat și introdu tava la cuptor.

Pune în cuptor 30 de minute.

Poftă bună îți dorim.

Pentru și mai multă inspirație, te invităm să citești și celelalte rețete!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG