Afinele, fructele sănătoase ale verii

Afinele, fructele sănătoase ale verii

Pe timpul verii, nimic nu se compară cu o porție strașnică de fructe răcoroase, proaspete, dar care să îți ofere și beneficii pentru sănătate. Iar fiindcă la Râureni suntem tare pricepuți când vine vorba de fructe, astăzi ne-am gândit să îți povestim despre afine și beneficiile lor pentru un organism sănătos.  

Le recunoști ușor dupa formă, asemeni unor mărgeluțe, dar și după textura delicată. Consumate atât proaspete, cât și uscate, în prăjituri, dulcețuri sau amestecate cu iaurt, afinele îți vor oferi energia de care ai nevoie peste zi și îți vor menține organismul sănătos.

Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, afinele sunt fructele benefice pentru sănătatea ta, fructele fiind tare bogate și în complexul de vitamine: vitamina C, E, A și B.

Iată câteva dintre beneficiile afinelor:

O inimă voioasă. Începe-ți dimineața cu o porție sănătoasă de afine, care să îți dea energie pentru întreaga zi și să îți mențină inima sănătoasă.

Articulații puternice. Datorită conținutului bogat în vitamine, afinele te vor ajuta să te bucuri de articulații sănătoase.

Tinerețe fără bătrânețe. Sucul de afine este recomandat celor vârstnici, pentru o gură proaspătă de sănătate și voioșie.

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG