Câteva dintre beneficiile perelor, fructele tare gustoase ale sezonului rece

Câteva dintre beneficiile perelor, fructele tare gustoase ale sezonului rece

Unele dintre cele mai bune fructe de sezon sunt perele. Câte soiuri, atâtea gusturi. Toate te atrag cu textura, mirosul sau aroma lor. Le poți mânca pur și simplu sau în diferite prăjituri. Și la cuptor sunt tare bune. Iar cele mai importante sunt beneficiile perelor pentru sănătate. Astăzi am făcut o listă cu câteva dintre acestea.

Țin răcelile deoparte
Unul dintre beneficiile perelor e că au grijă de imunitatea ta, protejându-te de răceli. Cât e sezonul rece de lung, aceste fructe te ajută să scapi de hapciu-hapciu. Pe cei mici îi poți convinge să mănânce pere dacă le prepari sucuri naturale sau compot. Obișnuieste-i să bea un pahar în fiecare dimineață sau pregătește-le câteva feliuțe de pere pentru la pachet.

Au grijă de burtica ta
Atunci când te supără burtica, câteva feliuțe de pere sunt un aliat de încredere. Nu consuma doar într-o zi, fă-ți un obicei din asta. Recomandate și în regimuri alimentare sau diete, perele sunt blânde atunci când e vorba să aibă grijă de burtica ta.

Îți dau energie
Datorită conținutului bogat în vitamina C, perele îți dau energia de care ai nevoie peste zi. Obișnuiește să consumi pere la mic-dejun sau la gustarea dintre mese. Vei zâmbi cât e ziua de lungă, chiar dacă e mohorât afară.

Te scapă de asteniile de sezon
Cele mai bune fructe care te pun pe picioare când e vorba de astenii. Consumate sub orice formă, ele nu își pierd din proprietăți. Te poți încrede în ele, indiferent de soiul ales.

Nu uita să împărtășești cu noi impresiile tale.
Iar pentru și mai multe noutăți cu produsele Râureni, abonează-te la blog.

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG