Noutăți de primăvară de la Râureni

Noutăți de primăvară de la Râureni

În prag de primăvară, îți aducem cu drag din natură daruri gustoase și sănătoase – Dieta de căpșuni și Dieta de piersici. Desertul delicios cu fructe, din inima naturii. O nouă gamă de gemuri, fără adaos de zahăr, pe care l-am pregătit special pentru tine.  

Dieta este desertul ușor și gustos, cu tot ce-i mai bun din natură. Fructe alese cu grijă din livadă și extract natural de inulină din rădăcini de cicoare. Fără adaos de zahăr sau alți conservanți, pentru ca tu să te poți bucura de gustul autentic de fruct, dar și de un stil de viață sănătos.

Ce face Dieta un produs atât de special?

Inulina. Fiind un produs natural, inulina este un bun înlocuitor pentru zahăr, pentru că păstrează gustul dulce, dar elimină caloriile. Consumată zilnic sau folosită ca înlocuitor pentru zahăr, făinoase și alte alimente grase, inulina îți păstrează organismul sănătos, fără a te îndepărta de gustul bun al alimentelor.

De ce îți recomandăm Dieta?

• pentru că e sănătoasă și gustoasă

• pentru că te ajută să îți menții silueta

• pentru că o poți consuma în orice moment al zilei

Cel mai nou desert cu fructe de la Râureni, Dieta de căpșuni sau de piersici este un deliciu pregătit cu grijă pentru sănătate și cu drag din natură.

Găsești Dieta în toate magazinele Annabella. Te invităm să o încerci și așteptăm cu drag părerile tale.

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG