Prăjitură cu gem de căpșuni, fără zahăr

Prăjitură cu gem de căpșuni, fără zahăr

Ce faci atunci când ai poftă de ceva dulce, nu ai foarte mult timp la dispoziție și vrei să eviți zahărul? Pregătești numaidecât o prăjitură cu gem de căpșuni, fără zahăr. Iar Dieta căpșuni de la Râureni este exact ingredientul de care ai nevoie pentru un rezultat mai mult decât delicios.

Ai nevoie de: 
• 150 g margarină
• Trei ouă mari
• 150 g făină cu agent de creștere sau 150 g făină pentru copt și un pliculeț de praf de copt
• 1 borcan de Dieta căpșuni de la Râureni

Cum prepari: 
Încălzește cuptorul înainte. Topește margarina într-o cratiță la foc domol. Pune făina sau făina împreună cu praful de copt într-un castron mare și fă un cuib în mijloc unde să poți turna compoziția topită. Amestecă ușor. Bate ouăle separat și adaugă-le și pe ele în compoziția mare. Amestecă până se omogenizează.
Toarnă compoziția într-o tavă de copt mai înaltă și pune-o la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute. Testează cu o scobitoare dacă s-a copt suficient înainte de a o scoate din cuptor. Lasă compoziția să se răcească 10 min. Folosește un cuțit subțire pentru a decupa partea de deasupra.
Adaugă un strat de umplutură cu Dieta dieta căpșuni și pune-i la loc capacul decupat, apăsând ușor pentru omogenizare. Servește-o rece, alături de o cupă de înghețată și puțin sirop natural de fructe. Și savurează un moment dulce și ușor de vară.
Te așteptăm și vinerea viitoare pe blog pentru alte idei de rețete de vară.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG