Produse răcoroase și naturale de la Râureni

Produse răcoroase și naturale de la Râureni

Răcorește-te pe timpul verii cu noile produse de la Râureni: Suc de Măr și Strop de Măr, 100% naturale, cu gust bogat și autentic de fruct. Le poți servi ca atare sau cu câteva cuburi de gheață, pentru o băutură tare bună, direct din livadă. Adună câțiva prieteni și răsfățați-vă cu delicioasele produse, preparate cu tot dragul din lume.

Suc mere Raureni

Suc de Mere Râureni
Gustul și aromele îmbelșugate din livadă, direct la tine în frigider, pentru un gust răcoros, 100% natural. Mere alese cu grijă din livadă, ambalate într-un Bag-in-Box de 3l, perfect pentru frigiderul tău. Răcorește-te cât e vara de lungă cu acest nou produs de la Râureni, care îți va aduce aminte de vacanțele tare dragi, petrecute în curtea bunicilor, la umbra pomilor fructiferi.  

Cum îl poți servi?

Dacă nu vrei ceva foarte rece, bucură-te de un pahar cu Suc de Mere direct de la frigider. Te va racori și te va face să te bucuri mereu de ceva proaspăt și tare gustos. Iar dacă vrei să le oferi celor dragi un pahar special cu Suc de Măr, adaugă și câteva cuburi de gheață, pentru un răsfăț răcoros și un gust autentic de măr.

Servește-l la sfârșit de săptămână, la o petrecere cu prietenii în grădină sau cât e ziua de lungă, de fiecare dată când vrei să te răcorești cu ceva tare bun. Oricum ai alege să îl servești, Sucul de Măr este deliciul răcoros de care te poți bucura împreună cu cei dragi, întreaga vară.

Strop de măr
Zilele toropitoare de vară pot fi domolite cu Strop de Măr de la Râureni. Un produs nou, creat pentru tine și ai tăi, pentru a vă aduce gustul bogat din livadă, cu fiecare picătură. Din 100% fruct și fără zahăr adăugat, Strop de Măr este preparat dupa o rețetă Râureni, care va surprinde până și cele mai mofturoase gusturi.

Strop de mar Raureni

Cum îl poți servi?

Sfatul nostru este să folosești o parte de sirop la șapte părți de apă plată sau carbogazoasă. Te vei bucura de un pahar de sirop cu gust autentic de fructe din livadă.

Pregătește câteva cuburi de gheață și prepară un sirop delicios, răcoritor, numai bun pentru zilele de vară. Ia cu tine câțiva prieteni și bucurați-vă de după-amieze relaxante, la un pahar cu sirop rece și povești frumoase. Nu numai că vă veți delecta cu gustul bun al fructelor, dar veți avea parte și de zile tare răcoroase de vară.

Postat in Sănătate din livadă Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG