Rețetă rapidă cu dulceață de vișine

Rețetă rapidă cu dulceață de vișine

Astăzi este o zi perfectă pentru a pregăti un desert răcoros cu dulceață de vișine, numai bun de împărțit cu cei dragi și de savurat în zilele călduroase de vară. Un dulce ca o drăgăstoșenie, cu care îi vei strânge în jurul mesei pe toți ai tăi, arătându-le afecțiunea într-un mod simplu și frumos. Iar pentru că este vineri, astăzi ne-am gândit să te inspirăm în bucătărie cu o rețetă rapid de preparat, răcoroasă și tare-tare delicioasă:

Cheesecake cu dulceață de vișine

Ai nevoie de:

  • 1 ceșcuță de frișcă
  • 3 ceșcuțe de zahăr
  • 150 gr mascarpone
  • 150 gr cremă de brânzică de casă
  • 50 gr brânză proaspătă de capră
  • 1 linguriță cu zeamă de lămâie
  • 1 ceșcuță de smântână
  • 2 linguri de unt nesărat
  • biscuiți digestivi
  • dulceață de vișine

Prepară crusta
Pregătește o tavă pentru cuptor și așează pe fundul ei o foaie pentru copt, care să protejeze blatul prăjiturii pe timpul coacerii. Apoi amestecă într-un bol biscuiții digestivi, untul, zahărul și un pic de sare. Când ai obținut un amestec omogen și consistent, întinde-l pe fundul tăvii de copt. Iar pentru a se întinde uniform, poți folosi o lingură pentru a presa amestecul. Pune totul la frigider și apucă-te repede de umplutură.

Prepară umplutura
Într-un castron generos pune frișca, zahărul, zeama de lămâie și folosește robotul de bucătărie pentru a crea un amestec fin. Toarnă repede smântâna și restul de zahăr și amestecă pentru încă 4 minute. Ia din frigider tava pentru prăjitură și întinde amestecul peste blat. Adaugă cele trei tipuri de brânză și apoi întinde din nou cu o lingură, pentru un aspect neted. Adaugă dulceața de vișine și lasă tava la frigider pentru încă 2 ore.

Servește prăjitura
Scoate tava de la frigider și taie pentru fiecare o porție din desertul delicios. Vă veți bucura cu toții de un dulce răcoros și tare gustos <3 Poftă bună și nu uita să împarți și cu noi impresiile tale.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG