Zacuscă iscusită de la Râureni

Zacuscă iscusită de la Râureni

Rând pe rând, borcănașele cu bunătăți de toamnă de la Râureni sunt pregătite să te inspire în bucătărie. Gustul bun al legumelor te ajută să prepari dintre cele mai savuroase rețete, bune de te lingi pe degete. Un exemplu de aperitiv delicios din cămara cu bunătăți sunt borcănașele cu zacuscă. O idee repede de pregătit, care va cuceri până și cele mai mofturoase gusturi.  

La Râureni, secretul unui borcănaș de zacuscă este proporționarea legumelor din compoziție. Alese pe sprânceană, gustul proaspăt și autentic al legumelor îți va înveseli după-amiezile de toamnă și te vor binedispune și în diminețile friguroase de iarnă. Un aperitiv pe care îl poți consuma în orice moment al zilei, împreună cu familia.

Iar dacă peste weekend apar musafiri pe neașteptate, nimic mai simplu: un borcănaș cu zacuscă va transforma orice masă într-o adevărată sărbătoare.

La Râureni poți savura:

Zacuscă țărănească, preparată după o rețetă bine păstrată, de la bunica. Alegem cele mai bune legume, le preparăm cu grijă și apoi le condimentăm degrabă pentru a obține gustul ușor înțepător de zacuscă.

Din vinete coapte, gogoșari, ceapă și roșii de soi, zacusa țărănească este preferata noastră. Pentru un gust intens, adăugăm la sfârșit ingrediente secrete, pentru ca tu să te bucuri și peste iarnă de legume delicioase.

Zacuscă picantă, la fel ca cea țărănească, este preparată numai din legume drăgăstoase, care abia așteaptă să fie gustate de întreaga familie. Pe lângă legume și sare, adăugăm și piper, pentru cei care preferă o zacuscă un pic mai înțepătoare.

Fie că o preferi pe cea țărănească, fie pe cea picantă, le poți servi alături de câteva feliuțe de pâine prăjită sau le poți savura cu pâine caldă, abia scoasă din cuptor. Gustul bun de zacuscă te va surprinde de fiecare dată și nu îi vei rezista. E bună de te lingi pe degete.

Alege borcănelul tău de zacuscă de la Râureni și nu uita să împărtășești și cu noi impresiile tale.

Poftă bună!

Postat in Alimentație și sănătate Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG