Cacao cu lapte si piure de castane

Cacao cu lapte si piure de castane

 

Cacao cu lapte si piure de castane

4 portii

 

Ingrediente:

1 borcan piure de castane

¼ cana cacao naturala

un varf de cutit de sare

¼ cana apa fierbinte

4 cani lapte

½ lingurita esenta de vanilie

 

Optional:

frisca spray pentru a decora, ciocolata neagra razuita, baton de scortisoara

 

*1 cana = 250 ml

 

Instructiuni:

Intr-o oala, amestecati piureul de castane cu pudra de cacao si sarea. 

Adaugati apa fierbinte si amestecati bine cu telul pentru a omogeniza compozitia. 

Puneti pe focul mediu al aragazului.

Adaugati laptele continuand sa amestecati si lasati pe foc pana se incalzeste, dar nu fierbe. 

Opriti focul si adaugati esenta de vanilie. 

Serviti cat este calda cu toppingurile preferate.

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG