Cheesecake fără coacere cu dulceață de afine

Cheesecake fără coacere cu dulceață de afine

Ingrediente:

1 borcan de dulceață de afine Râureni

400 g biscuiți digestivi

150 g unt topit

1 păstaie de vanilie

600 g cremă de brânză

500 ml frișcă lichidă

150 g zahăr pudră

20g gelatină

100 ml apă rece

100 ml lapte

Crustă:

Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit. Se dă la frigider.

Gelatina:

Se amestecă gelatina cu apa până se umflă și apoi se gătește la bain marie până se îngroașă suficient.

Crema:

Se amestecă crema de brânză cu frișca lichidă, zahărul pudră, vanilia, laptele și se bate până se întărește. Se încorporează gelatina în amestec, alături de câteva lingurițe de dulceață de afine Râureni. Se pune totul deasupra biscuiților. Se adaugă dulceață deasupra, după gust. Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG