Ingrediente:
Pentru blat:
250 g biscuiți
150 g unt
30g zahăr
1 esență de rom
Pentru umplutură:
40 g gelatină
30g zahăr
1 kg brânză proaspătă
400 ml frișcă lichidă
800g smântână
Esență de vanilie după gust
1 borcănel cu dulceață de căpșuni Râureni
Mod de preparare:
Topește untul și adaugă biscuiții măcinați, zahărul si esenta de rom. Amestecă bine și omogenizează compozitia. Toarn-o într-o formă/tavă rotundă, cât mai uniform. Lăsa tava la rece.
Bate brânza cu ajutorul unui mixer, adaugă treptat zahărul, smântâna si frisca mixată împreună cu esențele.
Toarnă umplutura peste blatul de biscuiți și lasă la rece.
Adaugă și dulceață de căpșuni peste fiecare felie de cheesecake și savurează cu plăcere!
Postat in Rețete cu suflet Toate articolele