Chifteluțe marinate picante

Chifteluțe marinate picante

Chifteluțe marinate picante

 

 

Ingrediente:

  • chifteluțe la cuptor sau prăjite
  • ulei
  • 3 căței de usturoi
  • bulion Râureni
  • o ceapă medie
  • ardei iuți în oțet Râureni
  • o jumătate de ardei gras roșu sau un ardei capia
  • o lingură de capere
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Căliți usturoiul 30 de secunde în 3 linguri de ulei, adăugați apoi ceapa tocată mărunt și căliți pentru 1 minut, la foc mediu. Adăugați ardeii iuți în oțet Râureni (2-3) tăiați mărunt și apoi ardeiul gras sau capia tăiat mărunt. Adăugați 2 linguri de bulion Râureni și potriviți cu puțină apă. Lăsați să se gătească, sub capac, aproximativ 5 minute. Adăugați apoi chiftelele și caperele și amestecați bine, apoi gătiți alte 2-3 minute. Adăugați sare și piper, după gust, iar la final presărați pătrunjel. Serviți cu plăcere!

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG