Churros cu dulceață de cireșe amare

Churros cu dulceață de cireșe amare

 

Ingrediente:

250ml apă

60g unt

35g zahăr

200g făină

2 ouă

pastă de vanilie sau esență

un praf de sare

Pentru prăjit

300 ml ulei

Pentru pudrat

zahar

scorțișoară

dulceață de cireșe amare Râureni

 

Pentru început, pune apa cu untul și cu zahărul într-un ibric pe foc și amestecă.

Când apa dă în clocot, stinge focul și adaugă făină, vanilie și puțină sare.

Amestecă întregul preparat și lasă aluatul să se răcorească.

Apoi adaugă 2 ouă și mixează bine până vei obține o cremă.

Între timp, pune uleiul la încins și aluatul pune-l într-un poș și apoi formează desertul pe o farfurie.

Apoi ia fiecare aluat și așază-l în tigaie. Lasă desertul să se rumenească pe ambele părți și apoi scoate-le pe o farfurie.

Pudrează-le și servește-le cu dulceață Râureni.

Poftă bună.

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG