Condimente de vin fiert la borcanas

Condimente de vin fiert la borcanas

 

 

 

 

Ingrediente

Amestecul de condimente:

60 g zahar (alb si brun)

1 lingurita allspice

3-4 cuisoare

2 bucati anason stelat

1 felie de portocala uscata

1 baton de scortisoara

 

Pentru a face vin fiert (6 portii):

Un borcan de condimente pentru vin fiert

1 sticla de vin rosu

250 ml suc de mere Raureni

60 ml brandy (optional)

 

Ingrediente

Pentru borcanul de condimente:

Intr-un borcanas cu capac adaugati zaharul, allspice, cuisoarele si anasonul stelat. Deasupra puneti felia de portocala uscata. Puneti capacul si legati batonul de scortisoara de gatul borcanului cu ajutorul unei panglici.

 

Pentru a face vinul fiert:

Adaugati vinul, sucul de mere si continutul unui borcan de condimente, inclusiv batonul de scortisoara. Amestecati usor si dati intr-un clocot. Reduceti focul la minim si mai fierbeti pentru aproximativ 10 minute. La final, adaugati brandy-ul.

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG