Creveti cu feta si rosii tocate taranesti Raureni

Creveti cu feta si rosii tocate taranesti Raureni

iNGREDIENTE

200 gr creveti

400 gr rosii tocate taranesti Raureni

1 ardei capia

3 linguri ulei masline

1 ardei iute

1 ceapa mare

3 catei usturoi

100 gr branza feta

sare de mare

piper negru

patrunjel verde

 

Mod de preparare

 

Incalziti uleiul de masline si gatiti crevetii, aproximativ 2-3 minute (daca sunt prefierti) si 4-5 minute daca sunt cruzi. Lasati-i  deoparte.

In aceeasi tigaie in care ati gatit crevetii adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul iute tocat marunt, in functie de cat de iute doriti sa fie.

Gatiti pana devin translucide si adaugati apoi ardeiul taiat cuburi. Il lasati cateva minute, cat sa se inmoaie usor. Adaugati rosiile tocate taranesti Raureni si lasati pe foc circa 10 minute. Adaugati sare dupa gust.

Adaugati crevetii in sos si ti totul intr-un vas termorezistent. Adaugati branza feta rupta bucatele si dati la cuptor, la 200 grade, pentru circa 15 minute. Pofta buna!

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG