Cu drag din natură, premii pe măsură!

Cu drag din natură, premii pe măsură!

 

Bucătăria este inima casei tale! Este locul unde te simți într-adevăr acasă, locul unde se adună toți cei dragi pentru a gusta din bunătăți și locul unde se creează cele mai frumoase amintiri.

Noi, la Râureni, de zeci de ani, punem un strop din natură în borcanele noastre. Acum, am ascuns și sute de premii pentru voi! Știm că vă doriți cele mai bune și practice echipamente de gătit, știm și că iubiți produsele noastre și vă mulțumim că ne dați zi de zi bucuria aprecierii voastre.

Așa ne-am hotărât să lansăm campania „Cu drag din natură, premii pe măsură!”, împreună cu prietenii noștri de la KitchenShop. Suntem două branduri 100% românești, în dezvoltarea cărora s-a investit multă pasiune și trudă și împreună vrem șă oferim numeroase premii celor care se bucură de gustul produselor Râureni:

  1. Premiul cel mare: 5000 de euro pentru cumpărături de la KitchenShop

Închide ochii și imaginează-ți că pășești în bucătăria ta de vis. Cum arată? Dacă i-ai deschide și ai vedea că, de fapt, tot ce ți-ai imaginat este adevărat? Unul dintre câștigători va avea șansa să-și accesorizeze bucătăria cu produse KitchenShop în valoare de 5000 de euro și poți fi chiar tu acela!

  1. 5 mixere KitchenAid Artisan 

Care este ajutorul tău de nădejde în bucătărie? Dacă ești pasionat de gătit și vrei să-ți simplifici modul de preparare al mâncării, să scurtezi timpul petrecut în bucătărie și să-ți păstrezi energia la cote maxime, poți conta pe mixerul KitchenAid Artisan, unul dintre cele mai râvnite mixere din întreaga lume. Nimic nu este prea greu pentru el, iar totul va deveni ușor pentru tine!

  1. 5 premii ”Cămara Râureni pentru un an”

Dacă am păși în cămara ta, ce bunătăți am găsi? E plină de dulceață și gem? Ori de murături sau zacusca preferată? În cămara noastră vei găsi o mulțime de bunătăți Râureni pentru un an întreg, ce pot fi ale tale!

  1. 65 de aparate de sifon SodaStream

Cum ar fi ca siropul tău preferat Râureni să-ți aducă un aparat de făcut sifon SodaStream? Pentru zilele călduroase și nu numai, SodaStream va deveni sursa ta de inspiraţie pentru a pregăti cât mai multe băuturi răcoritoare!

  1. 5 coșuri zilnice cu bunătăți Râureni

Un coș plin cu bunătăți Râureni, din natură, pentru tine! Alături de o mănușă KitchenShop ca atunci când pregătești preparate delicioase la cuptor, să o faci în siguranță!

Pentru a te înscrie în campania noastră, tot ce trebuie să faci este să cumperi orice produs Râureni cu eticheta promoțională, să înscrii codul prin SMS la 1719 sau pe www.premiiraureni.ro și să păstrezi bonul fiscal al produselor cumpărate.

64 de sortimente Râureni cu eticheta promoțională participă la campanie și pot fi găsite în urmatoarele magazine participante: Annabella, Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Metro, Profi și Selgros, precum și în multe alte magazine locale din întreaga țară.

Campania durează până pe 20 iunie inclusiv, iar toate detaliile acesteia le poți găsi pe www.premiiraureni.ro.  

Mult succes pentru magie în bucătărie!

Postat in Grijă pentru tine Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG