DIY - Pumpkin pie twists - Saleuri cu dovleac

DIY - Pumpkin pie twists - Saleuri cu dovleac

 

 

DIY - Pumpkin pie twists - Saleuri cu dovleac

8-10 portii

 

Ingrediente:

½ cana piure de dovleac

1 lingurita scortisoara macinata

1 aluat foietaj

2 linguri unt topit

 

TOPPING:

1 lingura zahar

½ lingurita scortisoara

 

*1 cana = 250 ml

 

Insructiuni:

Preincalziti cuptorul la 190˚C si puneti hartie de copt in tava.

Intr-un castron mic, amestecati piureul de dovleac si scortisoara.

Taiati aluatul in jumatate, pentru a avea doua bucati identice care se vor suprapune.

Intindeti amestecul de dovleac peste o jumatate de foietaj, apoi puneti deasupra cealalta jumatate, astfel incat dovleacul sa fie la mijloc. 

Cu ajutorul unui cutit pentru pizza, taiati fasii de aproximativ 2 cm latime.

Asezati fasiile in tava si rotiti-le de 2-3 ori. Ungeti cu unt topit. 

Pentru topping, amestecati zaharul cu scortisoara si presarati peste saleuri.

Coaceti la 190˚C pentru 8-11 minute sau pana ce devin aurii.

Serviti-le cu frisca. Pofta buna!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG