Fursecuri cu gem de vișine

Fursecuri cu gem de vișine

Ingrediente

  • 250 g făină albă
  • 8 g praf de copt 
  • 50 g zahăr
  • 1 linguriță coajă de la o lămâie
  • 150 g gem de caise
  • 1 lingură rom
  • 40 ml ulei
  • un praf de sare
  • gem Râureni

Instrucțiuni de preparare

  • Într-un bol puneți ingredientele solide: făina, praful de copt, sarea, zahărul și coaja rasă de lămâie și amestecați-le.

  • În alt bol amestecați cu telul ingredientele lichide: gemul, uleiul și romul.

  • Turnați lichidele în bolul cu făină și începeți să frământați până obtineți un aluat.

  • Din aluat formați fursecurile și le lăsați 10 minute la cuptor. 

  • Lăsați fursecurile să se răcească în tavă sau transferați-le pe o farfurie.

  • Adăugați gem de vișine Râureni pe un fursec și apoi adăugați și alt fursec peste. Înmuiați fiecare fursec în ciocolată și apoi lăsați-le la frigider.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG