Gnocchi cu bulion și parmezan

Gnocchi cu bulion și parmezan

Ingrediente:

 

450 gr gnocchi de cartofi

3 linguri de bulion Râureni

O roșie mare sau 6-8 roșii cherry

3 catei usturoi

6-8 frunze busuioc

2 linguri ulei masline

150 gr parmezan

Oregano

Sare

Piper

 

Mod de preparare:

  1. Fierbeți gnocchi conform indicațiilor de pe ambalaj
  2. Într-o tigaie, puneți o lingură de ulei de măsline și rumeniți ușor gnocchi, după ce i-ați scurs bine de apă. Gnocchi trebuie să facă o crustă subțire și crocantă. Scoateți gnocchi din tigaie și puneți-I deoparte.
  3. Adăugați cealaltă lingură de ulei de măsline și căliți puțin usturoiul. Adăugați apoi roșiile tăiate cubulețe mici. Adăugați apoi bulionul și amestecați bine. Adăugați și sarea, piperul și oregano, după gust.
  4. După ce sosul a ajuns la consistența dorită, adăugați 50g de parmezan și amestecați. Păstrați 100 de grame pentru a adăuga separat, în farfurii.
  5. Adăugați și frunzele de busuioc și serviți.

Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG