Halloumi prăjită cu sos din bulion Râureni

Halloumi prăjită cu sos din bulion Râureni

Ingrediente:

2 bucăți de halloumi (400 g)

300 bere rece

225 g făină simplă

1 ou, albuș separate de gălbenuș

3 linguri bulion Râureni

6 linguri roșii tocate Râureni

Sare si piper

¼ linguriță cimbru

½ linguriță busuioc

½ linguriță oregano

 

Mod de preparare:

Tăiați halloumi în cubulețe. Bateți albușul până se întărește și lăsați-l deoparte. Amestecați gălbenușul de ou, berea și făina. Amestecați ușor albușul.

Adăugați bulionul, roșiile tocate și ierburile aromatice. Reduceți până se îngroașă.

Îmbrăcați halloumi-ul în aluat și prăjiți-l în ulei până devine auriu. Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG