Ice Cream Sandwich

Ice Cream Sandwich

Ingrediente:

45g pudra de cacao neindulcita

220g zahar

100g unt topit

2 linguri ulei

1 ou

2 lingurite extract de vanilie

150g faina

1/2 lingurita pudra de copt

un varf de cutit de sare

55g ciocolata neagra, taiata marunt

inghetata de vanilie

gem de cirese


 

Instructiuni:

 

Preincalziti cuptorul la 170°C si tapetati 2 tavi cu hartie de copt.

 

Intr-un bol, amestecati primele 4 ingrediente. Bateti oul bine, apoi incorporati-l in compozitia cu cacao.

 

Adaugati faina, pudra de copt si sarea, amestecati pana obtineti o coca pentru fursecuri.

Incorporati ciocolata taiata marunt.

 

Impartiti coca in 8-10 bile, pe care mai apoi le presati usor pentru a le da forma dorita de cookies.

 

Asezati-le pe tavile pregatite, si dati la cuptor pentru aproximativ 10 minute.

Cand le veti scoate din cuptor fursecurile vor parea usor nefacute, dar se vor mai intari de indata ce se racesc. Vrem sa fie moi, asa ca nu le coaceti prea mult pentru ca vor deveni crocante.

 

Dupa ce fursecurile s-au racit complet, luati cate doua intre care puneti inghetata si gem de cirese din belsug, apoi impreunati-le intr-un sandwich.

Serviti imediat!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG