Parfait cu dulceață de afine Râureni

Parfait cu dulceață de afine Râureni

Ingrediente:

Dulceață de afine Râureni

Afine proaspete

200 grame iaurt grecesc

480 grame smântână pentru frișcă (neîndulcită)

75 g zahăr pudră

1 linguriță extract de vanilie

Instrucțiuni

Pregătiți frișca vanilată cu iaurt

Adăugați smântâna pentru frișcă într-un bol, împreună cu iaurtul grecesc. Bateți la viteză medie până când se îngroașă ușor. Opriți mixerul și adăugați zahărul pudră și extractul de vanilie. Puneți mixerul înapoi la viteză mică și bateți până când zahărul este încorporat. Măriți viteza la mare și bateți până când se îngroașă complet.

Puneți o lingură într-o pungă mare de ornat și puneți-o în frigider până când este gata de utilizare.

Pregătiți șase pahare sau boluri de desert. Adăugați o lingură de frișcă, apoi o lingură de dulceață, insistând pe marginile paharului. Adăugați din nou frișcă, apoi iar dulceață, terminând cu un strat de frișcă.

Deasupra ornați cu frișcă și cu afine proaspete. Răciți la frigider. Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG