Paste cu creveți și Passata Rustica Râureni

Paste cu creveți și Passata Rustica Râureni

Ingrediente

 

Ulei de masline

Roșii cherry

Passata Rustica Râureni

Busuioc

Usturoi

Oregano

Fulgi de Chili

Pătrunjel

Creveți

 

Mod de preparare

 

Începeți cu sotarea creveților, în ulei de măsline, până devin roz.

Scoateți creveții și adăugați roșiile cherry în uleiul rămas în tigaie. Gătiți la foc mare 2 minute, apoi adăugați Passata Rustica Râureni, usturoiul și restul de condimente și mai gătiți 5 minute la foc mediu, amestecând. Adăugați creveții în sos și amestecați cu pastele fierte conform instrucțiunilor. Presărați deasupra pătrunjel sau busuioc proaspăt și, dacă doriți, parmezan. Poftă bună!

 

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG