Ingrediente:
200g paste
400 ml apă
4 linguri de ulei de măsline
2 cepe
4 căței de usturoi
150 g măsline verzi
Un borcan de ciuperci întregi în saramură Râureni
O jumătate de sticlă de Passata Rustica Râureni
sare, piper
frunze de busuioc
Mod de preparare:
Într-o cratiță, puneți pastele la fiert, conform indicațiilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie adâncă, încingeți uleiul de măsline. Adăugați ceapa tocată mărunt și căliți 30 de secunde. Adăugați și usturoiul pisat și căliți 10 secunde. Adăugați rapid măslinele și ciupercile tăiate și gătiți pentru 5 minute, sub capac, apoi dați capacul la o parte și gătiți până scade apa. Adăugați Passata Rustica Râureni până ajungeți la consistența dorită a sosului. Adăugați sare, piper și frunze de busuioc, păstrând câteva frunze pentru decor.
Adăugați pastele peste sos și amestecați. Poftă bună!
Postat in Rețete cu suflet